Bizar ongeval aan de Schering

GENEMUIDEN – Op de Schering heeft vanmiddag om 17:18 uur een bizar ongeval voorgedaan. Een automobilist kwam in botsing met een uit een loods komende laadbrug. De laadbrug werd door een heftruckchauffeur de weg opgereden en was al halverwege de weg.

Na de botsing werd de auto onbestuurbaar en kwam tegen een geparkeerde aanhanger tot stilstand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse maar de man was inmiddels zelf uit de auto gekropen en opgevangen door omstanders.

De bestuurder werd ter controle onderzocht in de inmiddels gearriveerde ambulance. Na een grondige inspectie bleek dat de man slechts een klein wondje aan zijn hoofd had. De opgeroepen brandweer van de post Genemuiden hoefde niet in actie te komen. Wel koppelden zij de accuklemmen van de auto los.

Nadat alle gegevens werden uitgewisseld kreeg berger Hooikammer de taak om de totaal vernielde Peugeot 307 op te takelen en af te voeren. De weg werd gedurende de werkzaamheden volledig afgesloten.