Vrachtwagen botst met auto op Jagtlusterallee

NIEUWLEUSEN – Op de Jagtlusterallee is dinsdagmiddag een vrachtwagen in botsing gekomen met een personenauto. De automobiliste, rijdend op de Jagtlusterallee richting de N377, werd in de flank aangereden door een vrachtwagen die vanuit De Grift de kruising wilde oversteken richting de Meelsloot. De chauffeur zag de van rechts naderende auto over het hoofd met de aanrijding als gevolg.

De vrouw uit de auto werd door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht op letsel maar hiervan was gelukkig geen sprake. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd maar was behoorlijk geschrokken. Na het invullen van het schadeformulier kon de chauffeur met zijn vrachtwagen zijn weg weer vervolgen. Voor de personenauto werd bergingsbedrijf Wolves ingeschakeld om de totaal vernielde Hyundai Matrix af te voeren. De onfortuinlijke bestuurster werd door familie opgehaald en thuisgebracht.