Auto botst tegen boom op Meentjesweg in Nieuwleusen

henry-wallinga-ongeval-meentjesweg-nieuwleusen-02NIEUWLEUSEN – Op de Meentjesweg is maandagavond een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De jongeman botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom en raakte bekneld. De brandweer van Nieuwleusen heeft in nauwe samenwerking met het ambulancepersoneel de man weten te bevrijden waarna hij is overgebracht naar het Isala ziekenhuis.

Voordat de man naar het ziekenhuis kon worden gebracht moest de brandweer met behulp van hydraulisch redgereedschap eerst de zwaar gehavende Suzuki Alto ontdoen van de deuren en het dak. Zo kon de patiënt op een wervelplank rechtstandig uit het voertuig worden gehaald. Twee ambulanceverpleegkundigen ontfermden zich ondertussen over de man.

Na een half uur flink werken kon de automobilist uit het wrak worden gehaald en naar het ziekenhuis worden vervoerd. Over de toedracht van het ongeval en de toestand van de man is momenteel nog niets bekend.