Auto in sloot na botsing met vrachtwagen op N331

henry-wallinga-ongeval-n331-hasselt-01HASSELT – Op de Hasselterweg, de N331 tussen Zwolle en Hasselt, bij de rotonde bij de zandwinning is zaterdagmorgen een auto in een sloot beland na een botsing met een vrachtwagen. De bestuurster van de auto reed vanaf de rotonde richting Hasselt en wilde nog even een vrachtwagen inhalen.

Bij het samenkomen van de twee rijstroken kwamen de auto en vrachtwagen met elkaar in aanraking. De auto raakte hierdoor onbestuurbaar, schoot de parallelweg over en kwam in een sloot tot stilstand. De bestuurster werd door toegesnelde omstanders geholpen uit haar voertuig.

Na een controle door het ambulancepersoneel bleek dat de vrouw geen letsel had overgehouden aan haar avontuur. De auto raakte bij het ongeval total loss, de schade aan de vrachtwagen bleef beperkt tot wat krassen. De Renault Clio is door berger Erwin van Bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot getakeld en afgevoerd.
Alex Ranzijn

Is die pannenkoek er dus weinig mee op geschoten qua tijd.
Tja stel je voor je moet heel even 90 rijden met zo’n vrachtwagen voor je. Terwijl je volgens mij toch maar 80 mag op die weg. Geen medelijden met dat soort randdebielen. Die zal hopelijk de volgende beter nadenken voordat hij z’n slopel weer laat zwemmen

Dikke Dirk

Wat een domme tuthola zeg!
En wat een geluk dat het op een zaterdagochtend was. Je moet er niet aan denken dat het op een andere ochtend gebeurde en ze een reeks fietsende scholieren op de parallelweg meenam!