Kop staartbotsing op Koesteeg in Dalfsen

Henry-Wallinga©-Ongeval-Koesteeg-Dalfsen-08DALFSEN – Op de Koesteeg heeft maandagmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Een blauwe Fiat Panda stond samen met een grijze Toyota Avensis te wachten zodat zij vanaf de Koesteeg linksaf de Gerner Es in konden. De bestuurder van een grijze Opel Corsa merkte dit te laat op en botste hard in de wachtende auto’s.

De bestuurster van de Fiat, die enkele maanden zwanger is, werd in een ambulance onderzocht op mogelijk letsel. Ook de bestuurder van de Toyota werd onderzocht in een ambulance. Gelukkig bleek na uitgebreid onderzoek dat er geen letsel was opgelopen. De Fiat kon zelf zijn weg vervolgen, de overige voertuigen werden afgevoerd door bergingsbedrijf Wolves.

Alle betrokken partijen zijn naar het politiebureau gegaan voor het invullen van de schadeformulieren. De opgeroepen brandweer hoefde niet in actie te komen. Door het ongeval ontstond er lichte verkeershinder op de Koesteeg.