Automobilist komt om bij eenzijdig ongeval op N377

Henry-Wallinga©-Dodelijk-Ongeval-N377-Nieuwleusen-02NIEUWLEUSEN – Bij een eenzijdig ongeval op de N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug is vannacht een automobilist om het leven gekomen. De man raakte door nog onbekende oorzaak in een slip en botste zijwaarts met zijn auto tegen een boom.

Een surveillant van een beveiligingsbedrijf ontdekte het ongeval en schakelde de hulpdiensten in. Politie, brandweer, ambulance en een traumateam waren onderweg. Helaas kwam voor de automobilist, een 18-jarige man uit Assen, alle hulp te laat. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De verkeersongevallendienst heeft het ongeval in onderzoek. De auto werd door bergingsbedrijf Wolves geborgen. De N377 was geheel afgesloten voor al het verkeer. Wel kon men gebruik maken van de Oosterhulst, een parallelweg van de N377.