Automobiliste mist bocht en rijdt bijna van talud

Henry-Wallinga©-Ongeval-DeVelde-Zwartsluis-04ZWARTSLUIS – Een automobiliste is donderdagavond op De Velde, nadat ze een bocht gemist had, gevaarlijk op een talud tot stilstand gekomen. De auto stond namelijk op het punt om naar beneden te vallen. Hulpdiensten waren snel ter plekke om de vrouw uit haar benarde situatie te halen.

De auto werd gezekerd met de lier aan een brandweervoertuig waarna de vrouw onder begeleiding van ambulancepersoneel veilig kon uitstappen. De brandweer heeft de auto weer veilig op de parallelweg van de N331 getrokken. Ondertussen werd de vrouw gerust gesteld door haar toegesnelde echtgenoot. Gelukkig raakte niemand gewond. Een afsleep was niet nodig, de auto had geen schade opgelopen. Politie, brandweer en ambulance keerden dan ook snel weer terug naar hun posten