Auto op zijn kant na ongeval op A28 bij Staphorst

Henry-Wallinga©-Ongeval-A28-113-Staphorst-02STAPHORST – Op de A28 bij Staphorst heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij een automobilist gewond is geraakt. De man zat samen met een passagier in zijn auto toen hij in botsing kwam met een ander voertuig waarna zijn auto op de kant terecht kwam.

Iets verderop stond ook een vrachtwagencombinatie. Of deze ook bij het ongeval betrokken was is niet bekend. De brandweer heeft de twee personen uit de gekantelde auto geholpen en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de verwondingen is nog niets bekend.

Twee rijstroken werden in verband met het ongeval afgesloten. Dit zorgde voor een file van enkele kilometers. Volgens de verkeersdienst liep de vertraging op tot 30 minuten. Een bergingsbedrijf heeft twee voertuigen afgesleept waarna de weg snel weer werd vrijgegeven.