Auto botst tegen boom op Belterweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Belterweg-BeltSchutsloot-01BELT SCHUTSLOOT – Op de Belterweg is maandagmorgen in alle vroegte een automobilist gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom botste. De man kwam door de botsing bekneld in zijn voertuig te zitten en moest door de brandweer van Zwartsluis worden bevrijd.

Met behulp van hydraulisch redgereedschap werd een deur en het dak weggeknipt. Vervolgens werd de man op een wervelplank rechtstandig uit het wrak gehaald waarna hij met onbekende verwondingen is overgebracht naar het ziekenhuis.

De Belterweg werd voor de hulpverlening enige tijd afgesloten. De politie deed een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Mogelijk heeft het slechte weer invloed gehad. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de vele brokstukken van de Volkswagen Passat van de weg gehaald en het wrak afgevoerd.