Auto belandt in sloot aan Dekkersweg in Staphorst

Henry-Wallinga©-Ongeval-Dekkersweg-Staphorst-01STAPHORST – Politie brandweer en ambulance kregen zondagmorgen om 03:18 uur een melding van een ongeval met letsel en mogelijk een beknelling. Op de splitsing van de Krodhoeksweg met de Dekkersweg was een eenzijdig ongeval gebeurt waarbij een auto rechtdoor een sloot in was gereden.

Een eenheid van de politie was als eerste ter plaatse en kon al snel waarnemen dat er van een beknelling geen sprake was waarop de brandweer op de kazerne kon blijven. De automobilist werd door de agenten overgebracht naar het politiebureau voor een onderzoek. De aanrijdende ambulance kwam nog wel even bij het ongeval kijken maar kon ook snel weer terug naar de post.

De auto werd door bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot getakeld. Waarom de automobilist werd overgebracht naar het politiebureau kon een voorlichter van de politie zondag nog niet melden.