Twee gewonden bij ongeval op Westeinde

Henry-Wallinga©-Ongeval-Westeinde-Bouwhuisweg-Nieuwleusen-07NIEUWLEUSEN – Bij een ongeval door een voorrangsfout op de kruising van het Westeinde met de Bouwhuisweg zijn dinsdagmiddag twee personen gewond geraakt. De twee zaten met nog een persoon in een auto rijdend op het Westeinde toen zij werden aangereden door een auto die vanaf de Bouwhuisweg linksaf het Westeinde wilde opdraaien.

Door de aanrijding kwam één voertuig half in een sloot terecht. Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle personen al uit de voertuigen. Twee personen zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis In Zwolle. De bestuurster die het ongeval veroorzaakte en een inzittende van de aangereden auto bleven ongedeerd.

Nadat het onderzoek van de verkeersongevallendienst was afgerond mocht bergingsbedrijf Wolves de twee vernielde voertuigen afslepen. Het Westeinde was gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer werd omgeleid.