Aanrijding op kruising Hasselterweg Zwolseweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Zwolseweg-Zwolle-07ZWOLLE – Op de met verkeerslichten geregelde kruising van de Hasselterweg met de Zwolseweg heeft vrijdagmiddag rond kwart voor één een ongeval plaatsgevonden. Een auto komende vanaf de Stadshagenallee werd in de flank aangereden door een auto komende uit de tegenovergestelde richting die linksaf de Zwolseweg op wilde rijden. Beide voertuigen raakten hierbij zwaar beschadigd.

Alle inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht op letsel maar hiervan was gelukkig geen sprake. De opgeroepen brandweer heeft het wegdek gereinigd waarna zij al snel weer terug naar de kazerne konden. De politie heeft de verklaringen van beide bestuurders opgenomen. Hieruit bleek dat één van de voertuigen het rode verkeerslicht heeft genegeerd.

Het overige verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval en moest tijdelijk een andere route nemen. Bergingsbedrijf Wolves heeft beide voertuigen afgevoerd.