Auto belandt in droge sloot na eenzijdig ongeval

Henry-Wallinga©-Ongeval-Welsummerweg-Dalfsen-07DALFSEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Welsummerweg zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. De auto waarin de gewonden zaten kwam na een chicane in een slip terecht om vervolgens in een droge sloot tot stilstand te komen.

De auto kwam met de neus in de sloot terecht en stond met de achterkant tegen een boom. De brandweer van Dalfsen werd opgeroepen ter assistentie maar hoefde niet in actie te komen. Alle inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Van de vijf inzittenden, drie volwassenen en twee kinderen, moesten een vrouw en een kind voor controle overgebracht worden naar het Isala ziekenhuis in Zwolle.

Bergingsbedrijf Wolves heeft de auto geborgen. De Welsummerweg was gedurende het ongeval afgesloten en het verkeer werd door motoragenten omgeleid.Jolanda

Hallo Henry het betreft het ongeluk waar mijn gezin bij betrokken was zou u het filmpje en de foto’s naar mij op kunnen sturen groetjes jolanda *******