Fietser gewond bij aanrijding op Zwartsluizerweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Zwartsluizerweg-Hasselt-13HASSELT – Bij een aanrijding op de Zwartsluizerweg is donderdagmiddag een fietser gewond geraakt. De fietser kwam vanaf de Sluizerdijk en stak de N331 over om vervolgens op de Zwartsluizerweg richting Zwartsluis te gaan. Een automobiliste, die in de richting van Hasselt reed, zag de man plots achter de bossage vandaan komen en kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De man kwam met een enorme klap op auto terecht en sloeg een flinke deuk in de voorruit. De man is met letsel aan zijn been en hoofd overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste bleef ongedeerd en kon in de politieauto even bijkomen van de schrik.

Een medewerker van de verkeersongevallendienst heeft het ongeval in kaart gebracht. Hiervoor was de weg een geruime tijd afgesloten voor het verkeer.