Opnieuw ongeval na misverstand op kruising Lichtmis

Henry-Wallinga©-Ongeval-Misverstand-Lichtmis-05DE LICHTMIS – Bij de Lichtmis op de kruising van de N377 met de op en afritten van de A28 heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden. Beide betrokken voertuigen kwamen uit de richting van Nieuwleusen rijdend op de N377. Een automobilist wilde de oprit naar de A28 nemen richting Zwolle maar nam een afrit te vroeg, die naar het wegrestaurant.

De man zag zijn fout en wilde deze corrigeren door weer naar rechts te sturen. Op dat moment reed daar een echter vrouw met haar auto en de twee kwamen met elkaar in aanraking. Door de klap schoot de man weer naar links en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel was de schade groot. De scheve lantaarnpaal werd direct verwijdert. De beide voertuigen zijn afgevoerd door bergingsbedrijf Hooikammer. Het overige verkeer heeft weinig last gehad van de aanrijding.

Gerelateerde artikelen: