Oldtimer over de kop op oprit A28 bij De Lichtmis

Henry-Wallinga©-A28-oldtimer-Lichtmis-08DE LICHTMIS – Op de oprit van de A28 bij De Lichtmis is dinsdagmorgen een inwoonster uit Dedemsvaart met haar oldtimer over de kop geslagen. De bestuurster en haar bijrijdster kwamen er zonder kleerscheuren vanaf, wel raakte de net gerestaureerde oldtimer totaal vernield.

De vrouw kwam vanaf de N377 en wilde bij de verkeerslichten linksaf de A28 oprijden. In de bocht die zij maakte kwam zij in een slip en verloor de controle over haar voertuig. Het tweetal gleed met de 39 jaar oude Opel Kadett de berm in en sloegen over de kop.

Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse. Het medisch personeel heeft de vrouwen onderzocht maar van letsel bleek geen sprake. De nodige gegevens werden door politiemedewerkers opgenomen terwijl berger Leerentveld de oldtimer weer op de wielen takelde om de auto vervolgens af te voeren. De eigenaresse wist nog niet of zij de oldtimer weer ging repareren.