Euifeest geopend met vuurwerk

HASSELT – Van zaterdag 25 augustus t/m 1 september 2012 vindt ’t Euifeest in Hasselt plaats. Omstreeks 1959 werd het feest voor de allereerste keer georganiseerd door de Oranjevereniging. Ook dit jaar heeft de Oranjevereniging weer een uitgebreid programma in elkaar gezet. Uiteraard met een verlichte en versierde Hanzestad. De komende dagen is er kermis, optredens, braderie en de allegorische optochten. Op dinsdagavond, even na 22.00 uur, verlichtte het vuurwerk voor korte tijd de Hanzestad.

Het programma voor woensdag in de feesttent ziet er als volgt uit: woensdagmiddag is er een kindermiddag en ’s avonds, na de pyjamadisco, kunnen bezoekers genieten van de vertrouwde Radio 538 drive-in show.

Daarnaast maakt het bestuur van Oranjevereniging Hasselt omstreeks 18.45 uur de winnaars bekend in de categorieën straat, blok, huis of verlichting. Bekendmaking is in de feesttent (Grintwal, Hasselt).