Auto botst tegen lichtmast op N331 bij Hasselt

HASSELT – Op de provinciale weg N331 is woensdagmiddag rond 12:15 uur een auto tegen een lichtmast gebotst. De twee inzittenden bleven ongedeerd maar zijn wel even door ambulancepersoneel onderzocht. De auto raakte zwaar beschadigd.

Het tweetal reed richting Zwolle toen de bestuurder in een chicane vlak voor de Zwartewaterbrug, door vermoedelijk te lage bandenspanning, de controle over zijn voertuig verloor. De auto kwam op de verkeersheuvel tegen een lichtmast tot stilstand. Ondanks het vele verkeer wat langs het ongeval reed, duurde het toch even voor er iemand stopte om hulp te bieden en de hulpdiensten in te seinen.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de Peugeot 206 van de verkeersheuvel getakeld en afgevoerd. Tijdens de berging werd de weg even afgesloten door medewerkers van de Provincie Overijssel.