Gewonde bij eenzijdig ongeval op Hessenweg

ZWOLLE – Op de Hessenweg is vannacht een automobiliste gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De vrouw reed van Zwolle richting Dalfsen en raakte in een flauwe bocht naast de weg, schoot enkele honderden meters door de berm en kwam aan de andere kant van de weg tot stilstand.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de bestuurster al naast haar voertuig, ze is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De opgeroepen brandweer hoefde geen levensreddende handelingen te verrichten en kon na het aanvegen van de weg weer retour.

Bergingsbedrijf Wolves had het voertuig snel op de bergingsauto staan en bracht de zwaar gehavende Opel Zafira naar het depot. Een medewerker van de Provincie Overijssel herstelde de omver gereden bermpaaltjes en zal later vandaag de overige zaken herstellen.