Ongeval op kruising Westerveen met de Buldersweg

NIEUWLEUSEN – Op de kruising Westerveen met de Buldersweg zijn zaterdagmiddag twee auto’s op elkaar gebotst. De bestuurster van een Kia Picanto reed op het Westerveen richting het centrum van Nieuwleusen maar zag op de kruising een van rechts naderende Citroen Cactus rijdend op de Buldersweg te laat.

De Citroen boorde zich in de flank van de Kia waardoor het wagentje om zijn as vloog en tegen een hekwerk tot stilstand kwam. De beide bestuurders zijn door ambulancemedewerkers onderzocht op letsel. Zij hadden geen noemenswaardig letsel opgelopen en hoefden dan ook niet mee naar het ziekenhuis.

De opgeroepen brandweer kon na het loskoppelen van de accuklemmen al snel weer terug naar de kazerne. Voor hen waren er verder geen taken meer. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.