Twee doden bij ongeval op N331 bij Zwartsluis

henry-wallinga-dodelijk-ongeval-n331-zwartsluis-01ZWARTSLUIS – Bij een frontale aanrijding op de Oppenswolle, de N331 bij Zwartsluis, zijn zaterdagavond twee mensen om het leven gekomen. Het gaat om een 65 jarige man uit Zwartsluis en een 51-jarige man uit Rotterdam. Beide waren de bestuurders van de auto en zaten alleen in hun voertuig.

De bestuurder van de blauwe Peugeot reed vanaf de rotonde richting Zwartsluis en kwam frontaal in botsing met de bestuurder van een zwarte Volvo C30. De voertuigen raakten elkaar op de bestuurderskant. De volvo bleef midden op de dijk staan, de Peugeot schoot de dijk af en bleef halverwege hangen. Ondanks de snelle aanwezigheid van de hulpdiensten kwam voor beiden alle hulp te laat.

De N331 en de parallelwegen werden geheel afgesloten voor de hulpdiensten, het politieonderzoek en de daarop volgende berging van de voertuigen. Tegen 22:30 uur werd de weg weer vrijgegeven.