Ongeval op kruising Rechterensweg – Dekkersland

Henry-Wallinga©-Ongeval-Dekkersland-Staphorst-07STAPHORST – Op de kruising van de Rechterensweg met het Dekkersland heeft vrijdagmorgen een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto. De bestelbus kwam in een weiland tot stilstand, de personenauto belandde in een sloot. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder van de personenauto, rijdend op het Dekkersland, een van rechts naderende bestelbus op de kruising over het hoofd zag. De Mercedes bus botste ter hoogte van het rechterachterwiel op de Peugeot. Ambulancepersoneel heeft beide bestuurders onderzocht maar zij hadden geen letsel.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de voertuigen geborgen. Ondertussen werden door de twee partijen de schadeformulieren ingevuld. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.