Fietser gewond na botsing met auto op Conradsweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Conradsweg-Zwartsluis-05ZWARTSLUIS – Maandagmiddag heeft er op de Conradsweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een automobiliste. Beide reden vanuit Zwartsluis richting Rouveen toen plots de fietser besloot om de Postweg in te gaan.

De man hield hierbij geen rekening met een achteropkomende auto. Door een flinke ruk aan het stuur te geven probeerde de automobiliste nog een aanrijding te voorkomen. Toch kwamen de fietser in aanraking met de auto waardoor de man ten val kwam. Met in ieder geval een flinke hoofdwond is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto en haar passagier bleven ongedeerd maar waren wel geschrokken. Zij konden na een korte verklaring en een onderzoekje van de politie hun weg vervolgen. De fiets werd door een agent meegenomen.