Auto in greppel na eenzijdig ongeval op Hessenweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hessenweg-Dalfsen-02DALFSEN – Vannacht is er bij een eenzijdig ongeval op de Hessenweg een personenauto in een greppel beland. De bestuurder kwam op de N340, rijdend richting Dalfsen, naast de weg en reageerde met een te hevige stuurcorrectie waardoor de auto onbestuurbaar raakte.

De auto gleed door de berm, over de parallelweg om vervolgens na een draai om de lengteas in een greppel tot stilstand te komen. De bestuurder kon wonder boven wonder zelf uit de auto stappen en informeerden de hulpdiensten van zijn avontuur.

Na een korte check-up in een ambulance bleek dat de man geen letsel had opgelopen. Zijn auto kwam er iets minder goed vanaf. De ruim 15 jaar oude Volkswagen Golf raakte flink beschadigd en is door bergingsbedrijf Wolves uit de greppel getakeld en afgevoerd.