Kindje gewond bij botsing in buitengebied Rouveen

Henry-Wallinga©-Ongeval-Sluitersweg-Rouveen-08ROUVEEN – Bij een aanrijding op de kruising van de Sluiterweg met de Uithofsweg is donderdagmiddag een kindje gewond geraakt. Een bestelbus rijdend op de Uithofsweg kreeg geen voorrang van een personenauto die op de Sluitersweg reed en boorde zich in de flank van de auto.

Door de klap vloog de auto over een slootje en kwam tegen de wal tot stilstand. De bestelbus kwam naast de weg in de berm tot stilstand. Een kindje dat achterin de auto zat, precies op de plek van de impact, raakte hierbij gewond en is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Beide bestuurders bleven ongedeerd.

Een medewerker van de verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval voor in het proces verbaal. Na dit onderzoek kreeg bergingsbedrijf Hooikammer de opdracht om beide voertuigen te bergen. Gedurende het onderzoek en de berging was de kruising geheel afgesloten voor al het verkeer.