Auto wijkt uit voor bromscooter en belandt in sloot

Henry-Wallinga©-Ongeval-Arembergerweg-Zwartsluis-02ZWARTSLUIS – Zaterdagavond rond 21:30 uur is een automobilist gewond geraakt nadat hij met zijn auto, na een uitwijkmanoeuvre voor een bromscooter, in een sloot terecht kwam. De man reed op de Arembergerweg, net buiten de bebouwde kom van Zwartsluis, toen hij in een bocht schrok van een tegemoet komende bromscooter.

De automobilist raakte bij het ongeval gewond en moest overgebracht worden naar het ziekenhuis. De bijrijder hield aan het avontuur wat pijn aan zijn arm over maar had verder geen medische hulp nodig. Omdat de auto en de bromscooter elkaar niet hadden geraakt nam de politie het ongeval op als een ”eenzijdig ongeval”. Wel werden voor de zekerheid gegevens uitgewisseld.

De drie jaar oude Opel Ampera raakte aanzienlijk beschadigd en werd door bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot gehaald en afgevoerd.