Motorrijder onderuit op Zwolseweg

ZWOLLE – Op de Zwolseweg net voor de verkeerslichten is zaterdagavond een motorrijder onderuit gegaan. De man kwam vanuit de richting van ’s Heerenbroek toen het in een bocht misging. De man verkeek zich op de bocht en kwam met een te hoge snelheid aangereden. Nadat het voorwiel van de motor in aanraking kwam met de stoeprand sloeg de motor over de kop en vloog de man de berm in.

De man werd eerst onderzocht door de Rapid-Responder. Later werd dit overgenomen door het personeel van een ambulance. Nadat de man zelf op de brancard was gestapt werd hij met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie nam een verklaring van het ongeval op van een bestuurder van een busje die alles had zien gebeuren. De motor werd door berger Leerentveld opgehaald.